Bejelentkezés exit_to_app
Impresszum Feliratkozás

Mit csinálunk?

A Gasty egy valós vendég és vendéglátós igények alapján készült, átfogó informatikai megoldás a vendéglátás számára, amely komplexen támogatja a vendéglátóhelyek működését a készletkezeléstől kezdve, a teljes rendelési- kiszolgálási folyamaton át, a menedzsment információk biztosításáig.

Mitől egyedi a Gasty?

Rendszerünk a jelenleg piacon lévő termékektől merőben eltérő szemléletet alkalmaz. A Gasty esetében a vendégek közvetlenül is le tudják adni rendeléseiket a konyhára és a bárpultba, a saját mobil eszközük segítségével az asztalnál ülve.

Kifinomult működés

Rendszerünk hatékonyabb és átláthatóbb operációt, motiváltabb személyzetet és megnövekedett vendégelégedettséget hivatott biztosítani.

Gasty tulajdonságai

Eszköz- és operációs rendszer független

Böngésző- és képernyőméretfüggetlen (reszponzív)

Minimális eszközpark beruházási költséggel beüzemelhető

NFC matricával a könnyed és gyors bejelentkezés elősegítése céljából

Felhasználói élmény maximális figyelembevétele mentén megtervezett működés és dizájn

Központi anonim adattárolás valósul meg

Csatlakozás

Vegyél részt a tesztfázisban és használd ki ennek a hosszútávú előnyeit. A tesztfázisban résztvevők számos kiváltságot kapnak.

Jelezd érdeklődésed!

Ne maradj, ki és legyél az elsők között aki bevezeti a rendszert. Nincs más dolgod mint feliratkozni.

Érdeklődőm

Részletek

Ha jelzed érdeklődésedet, a rendszer bevezetése során az elsők között lehetsz akik kipróbálják. Értesítünk, az új fejleményekről és felvesszük veled a kapcsolatot. Egyesztetjük az igényeidet és tesztüzembe állítjuk a rendszert, hogy kipróbálhasd, és az új korszerű megoldásnak köszönhetően kiemelkedj a legtöbb vendéglátóhely közül. Vendégeid ezek után sosem fogják egyedűlhagyva érezni magukat. Egyéb vagy további információkért fordulj hozzánk a következő email címen:
hello@gasty.io

© Copyright - Gasty.io

Mégsem
close